Registration will close on October 26, 2017 9:30 AM

Home

CanCham invites all students and their parents to its Education Fair which showcases the uniqueness of Canadian post-secondary institutions and the value of its member service providers to set them up for success at an intimate and exclusive event.
CanCham希望通过此次教育展会展示加拿大的优质教育,邀请未来的学生和家长们来此了解加拿大作为留学目的地的优势。

Canada is experiencing the highest growth in incoming Chinese international students each year (accounting for more than 13% of the student body) compared to other popular destinations. According to “Blue Book”, a government report published by the Chinese Ministry of Education, as of March 25, 2016, Canada was ranked 7th amongst the most popular overseas education destinations.
近几年,越来越多的中国留学生选择去加拿大留学,根据中国教育部截止2016年3月25日的官方数据,加拿大是排名第七的留学目的地国家。

This event will help students learn about Canadian academic programs, understand what they are looking for in candidates and establish multiple aspects of their academic lives.
本次展会活动旨在帮助未来的加拿大留学生了解加拿大的教育项目,丰富的院校和专业,通过和申请学校面对面沟通,未来学生能了解学校的招生要求,并且提前规划留学生活。

The fair is divided into two sections: an exhibition space for student service providers and post-secondary institutions to provide information one-on-one, and classrooms that will host seminars on topics ranging from student visas to relocation to admissions. Register today for entry.
此次的教育展主要分成两个部分:摊位展览以及讲座课程。主展览厅将提供参展人机会和不同的大专院校代表和留学业务相关公司 1 对 1 接触的机会。此次讲座课程内容丰富,课程内容包含留学相关不同的议题。例如,学生签证 以及 移民咨询。请点击此处登记报名。

Agenda

Classroom 1

4:30 PM

30 mins

Canadian Consulate General
Student Visa Application

5 PM

15 mins

Break Time

5:15 PM

45 mins

Westbank

6 PM

15 mins

Break Time

6:15 PM

45 mins

Air Canada

7 PM

15 mins

Break Time

7:15 PM

8 PM

Lingua
Interview tips for University Admissions

Classroom 2

5:15 PM

45 mins

King's University College
Best of Both Worlds – Small Class in a Big University

6 PM

15 mins

Break Time

6:15 PM

45 mins

Trustplus & MacDonald

7 PM

7:15 PM

Break Time

Classroom 3

5:15 PM

45 mins

Saimen

6 PM

15 mins

Break Time

6:15 PM

45 mins

Canada West College

7 PM

15 mins

Break Time

7:15 PM

8 PM

McGill
Talking one on one with the admission officer at McGill

Tickets

Attendees
Free
Menu