Event Details

The 2018 女 Economy Summit is a full-day leadership conference that brings together women entrepreneurs, corporate leaders, business experts, media, investors and government leaders to foster women’s empowerment in the workplace.

Building on the success of the 2017 女 Economy Summit, the goal in 2018 is to align with Xi JinPing’s ‘Go Global’ initiative to raise an awareness of the key role women play in global economic development and sustainability, highlight the importance of working together to support women leaders and entrepreneurs, and show how companies can implement women-specific policies that are both good for businesses and the larger community.

With topics from gender equality and unconscious bias to entrepreneurship and leadership to personal growth and confidence building, the 2018 女 Economy Summit will unite both men and women on professional development and investing in the future of women which is good business.

The high-impact program will feature an inspirational keynote speaker, interactive panel discussions with leading female entrepreneurs and practical workshops on how to create change within your organization for both men and women, and an opportunity to network with passionate women leaders and entrepreneurs from around China and globally.

Together, we can determine the concrete steps companies can take to foster a healthy gender balance, inspire female employees to reach their full potential and unleash the power of the 女 economy.

At The 2018 Economy Summit, attendees will learn how to:
  • Increase your influence and networks
  • Build your confidence
  • Become a better risk-taker
  • Improve your leadership skills within teams and organizations
  • Network and build new business relationships

Sponsorship is now available!
For full list of corporate sponsorship package, please CLICK HERE
For more information, please contact Yining Liang (yliang@amchamchina.org, +8610 8519 0863).

Agenda

9:30 AM

30 mins

Registration

10 AM

30 mins

Opening Remarks

10:30 AM

15 mins

INNOVATIVE BEST PRACTICES AND SUCCESS STORIES
Present white paper findings, share data, and set the tone for the panel discussion.

10:45 AM

75 mins

PANEL DISCUSSION: INNOVATIVE BEST PRACTICES AND SUCCESS STORIES
Discuss the innovations and policies that support women and lead to economic growth. Also discuss specific initiatives women have taken that led to beneficial outcomes in business and the community. Discuss what it takes to be successful and how to women have ‘broken the glass ceiling’ to build star products within their organizations.

12 PM

120 mins

LUNCHEON PROGRAM: INVITED KEYNOTE SPEAKER NELY GALAN
Nely is a media mogul on a mission to empower others. She will speak on her book,Self Made: Becoming Empowered, Self-Reliant, and Rich in Every Way. She teaches people how to think and behave like owners, and gaining the right mindset for success.

2 PM

90 mins

PANEL DISCUSSION: MALE CHAMPIONS
Men discuss how and why they choose to support women in their organization and how that makes them more successful as an organization.

3:30 PM

30 mins

Tea Break

4 PM

120 mins

Break-out Workshop

6 PM

7:30 PM

Networking Reception

Tickets

Individual
Members only price RMB 800
Standard Price RMB 1,600
Menu